M51: Mortar pentru BCA

  • zidărie portantă cu blocuri din B.C.A.
  • pereți despărțitori neportanți din plăci din B.C.A.

  Aplicații

  MGA M51 este un mortar recomandat pentru realizarea zidăriilor portante din blocuri din B.C.A. sau a  pereţilor despărţitori neportanţi din plăci din B.C.A.  Spre deosebire de mortarul preparat în şantier, MGA M51 are o compoziție controlată și are proprietatea de a întârzia trecerea apei din material în blocul de B.C.A., ajungând atingând astfel aderenţe şi rezistenţe la compresiune superioare.

  Punere în operă:

  Stratul suport: blocurile de B.C.A. vor fi desprăfuite și umezite înainte de a fi puse în operă.

  Preparare: conţinutul unui sac de 25 kg se adaugă în aprox. 5,5 litri de apă curată şi rece şi se omogenizează.  Prepararea se recomandă a se executa în malaxorul pentru mortare. Pentru cantități mici se  va utiliza o bormașină la care este atașat un mixer pentru mortar.

  • pentru obținerea performanțelor maxime ale tencuielii este necesară reamestecarea după 5 min

  Aplicare: mortarul preparat se va aplica pe feţele blocurilor de B.C.A. curăţate de praf şi umezite în prealabil, cu o mistrie zimţată cu înalţimea dinţilor de 10 mm sau cu mistria specială pentru B.C.A. Poziția blocurilor de B.C.A. poate fi ajustată în decurs de 50 de minute de la zidire.

  La punerea in operă se vor respecta normele şi standardele în vigoare.

  Conţinutul unui sac este suficient pentru zidirea unui 1 m3 de zidărie cu grosimea de 22 cm, sau a 1,2 m3 de zidărie cu grosimea de 20 cm.

  Recomandări:

  produsul se aplică atunci când temperatura aerului, a produsului şi a suportului este în intervalul 5o-30oC.

  perioada de valabilitate este de 12 luni de la data fabricaţiei tiparită pe ambalaj, în spații uscate și în ambalajul original, nedesfăcut.

  Ambalare

  Saci de 25 kg

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro