Raspunsuri si Informatii

Întrebări frecvente

Cum trimit solicitarea de oferta ?

Navigheaza in Categoriile Produselor de interes. Cand ai gasit produsul dorit, apasa pe butonul "Adauga in Lista de Cumparaturi". Poti adauga oricate produse, iar cand ai terminat selectia, apasa pe iconita din dreapta sus "Vezi Lista". Vei fi directionat in Pagina unde iti vor fi afisate Produsele si cantitatile selectate. Apoi, tot ce ai de facut este sa completezi datele tale si sa apesi pe butonul de "Solicita Oferta".

Cand primesc cotatia pentru produsele dorite ?

Odata trimisa solicitarea de oferta, vei primi un mesaj de confirmare. In cel mai scurt timp, unul dintre colegii nostri iti va raspunde cu preturile pentru produsele si cantitatile selectate de tine. 

Cum platesc produsele ?

Dupa verificarea fizica a stocurilor iti comunicam preturile si intocmim oferta finala, apoi emitem factura proforma pentru produsele tale. Plata o vei putea efectua prin Transfer Bancar ( Ordin de Plata) sau Cu Cardul - prin link de plata generat din MobilPay. In unele cazuri speciale vei putea achita si Numerar la Livrare ( Ramburs ) pana in limita a 5.000 Lei ( Persoane Juridice ) si 10.000 Lei ( Persoane Fizice ).

Cum se livreaza comenzile ?

Baralchim srl preia si livreaza comenzi pe tot terioriul Romaniei.

In Judetele IS-SV-NT-BC-VS-VN, pentru clienti B2B / parteneri / santiere / arhitecti / finali, livram cu masini din flota proprie Baralchim in termen de 2-5 zile lucratoare.

Grupe de produse:

– produse agabaritice– unde volumul si dimensiunile specifice cat si greutatea acestora  fac ca imposibila incadrarea intr-un tipar stabilit de firmele de curierate, aici intra produse a caror lungime in comparatie cu inaltimea sau diametrul exista rapoarte de peste 10:1

ex: baghete, profile pvc, profile aluminiu, profile rigips, plasa fibra sticla, materiale prafoase;

– produse universale –  produse standard a caror dimensiune sau greutate se incadreaza in sistemul general de produse.

Astfel in orice situatie, va fi comunicat unul dintre cele 4 statusuri:

  1. Livrare gratuită Baralchim– daca se face comanda peste 3500 lei si exista minim un produs din clasa de produse agabaritice;
  2. Livrare gratuită CURIERAT – daca o comanda este peste 500 lei si nu exista un produs din clasa de produse agabaritice;
  3. Cost transport transmis telefonic Baralchim– daca o comanda este sub 3500 lei si exista minim un produs din clasa de produse agabaritice;
  4. Cost transport transmis telefonic CURIERAT – daca o comanda este sub 500 lei si nu exista un produs din clasa de produse agabaritice.

Livrarea produselor se poate efectua într-un interval minim de 24 ore şi maxim 10 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata – în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plată cu cardul).

Daca doresc un produs care nu mai este pe stoc ?

Daca la momentul in care doresti sa trimiti Lista de Cumparaturi spre a primi Oferta de Pret, un produs nu mai este pe stoc - se va comunica termenul in care va putea fi reaprovizionat. Exceptie fac produsele care au fost intr-o lichidare de stoc sau intr-o campanie promotionala sezoniera. Produsele care nu vor mai putea fi aduse pe stoc, nu vor mai fi listate in magazin si nu vor mai putea fi adaugate in Lista de Cumparaturi.