Spray Vopsea Sintetica Basic (Paleta Ral)

  Indicat pentru vopsire, cu caracter uniform, orice suprafata de lemn, metal, carton, piatra, portelan si numeroase suprafete din  mase plastice, atat in interior cat si in exterior. Uscare in cca. 2 ore.

  Curatati bine suprafata care va fi supusa vopsirii. Agitati energic spray-ul timp de 1 minut. Pulverizati de la o distanta de 25/30cm., aplicand straturi subtiri incrucisate orizontal apoi vertical, lasand sa se usuce cateva minute intre straturi. Cand operatiunea este finalizata intoarceti spray-ul si pulverizati pana cand iese doar gaz. Revopsit in prima ora sau dupa 24 de ore.

  Recipient sub presiune. A se feri doza de actiunea directa a razelor solare si de expuneri la temperaturi de peste 50 ºC. A nu se gauri doza si a nu se arunca in foc nici dupa golire. A nu se pulveriza spre o flacara sau un corp incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei – FUMATUL INTERZIS. A nu se lasa la indemana copiilor. Nociv prin inhalare si in contact cu pielea. Iritant pentru ochi si piele. In caz de inghitire , a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul)sau eticheta. A se purta echipament de protectie si manusi de protectie corespunzatoare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A nu se inspira aerosolii. Contine Xilen. Valabilitate 5 ani de la data fabricatiei.

  PALETA CULORI


  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro