Spray Vopsea Metalizata Evo

  Email acrilic stralucitor Efect Metalizat, de uscare ultrarapida (10-15 min.) de inalta rezistenta ce se poate aplica pe orice suprafata : lemn, metal, hartie, piatra.

  Pentru aplicatii atat in interior cat si in exterior ce garantizeaza o aplicare neteda,  uniforma si  de stralucire intensa. Curatati bine suprafata care va fi supusa vopsirii.

  Agitati  spray-ul timp de 1 minut. Pulverizati de la o distanta de 25 cm. , aplicand straturi fine cu miscari rapideorizontal si apoi vertical.

  Pentru curatire intoarceti spray-ul si pulverizati pana cand iese doar gaz. Recipient sub presiune. A se feri doza de actiunea directa a razelor solare si de expuneri la temperaturi de peste 50 ºC. A nu se gauri doza si a nu se arunca in foc nici dupa golire.

  A nu se pulveriza spre o flacara sau un corp incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scatei – FUMATUL INTERZIS . A nu se lasa la indemana copiilor. Irinant  pentru ochi. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta si ameteala. In caz de inghitire , a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul)sau eticheta. A se evita contactul cu pielea. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A nu se inspira aerosolii. Valabilitate 10 ani de la data fabricatiei.

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro