Spray Vopsea Epoxi Efect Fier Forjat

  Vopsea Forja

  Efect fier vechi

  Vopsea epoxi pentru protejare si decorare. Durabilitate excelenta in exterior si foarte buna aderenta pe suporturile metalice.

  Aplicatie finala rugoasa si dura cu aspect similar al fierului forjar. Uscare rapida. Curatati bine suprafata ce va fi supusa vopsirii.

  Agitati timp de 2 min.

  Pulverizati de la o distanta de 25 cm. cu aplicati incrucisate . Dupa terminarea operatiunii, intoarceti spray-ul si pulverizati pana cand iese doar gaz.

  A se feri doza de actiunea directa a razelor solare si de expuneri la temperaturi de peste 50 ºC. A nu se gauri doza si a nu se arunca in foc nici dupa golire. A nu se pulveriza spre o flacara sau un corp incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei – FUMATUL INTERZIS. A nu se lasa la indemana copiilor. Nociv prin inhalare si in contact cu pielea. Iritant pentru ochi si piele. In caz de inghitire , a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul)sau eticheta. A se purta echipament de protectie si manusi de protectie corespunzatoare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A nu se inspira aerosolii. Contine Xilen. Valabilitate 10 ani de la data fabricatiei.

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro