Spray Lubrifiant Intretinere Universal

LUBRIFIANT ANTI-RUGINA. Special pentru a evita coroziunea si a obtine o protectie continua.

Elimina frecarile si imbunatateste miscarea articulatiilor.HIDROFUG. Actioneaza ca agent impermeabilizant intre suprafata de aplicare si uniditate sau apa.DIELECTRIC. Porneste motoare ude.PENETRANT. Datorita puterii lui de dispersie permite o optima impregnare, fiind de ajutor canula prevazuta ca pulverizator, poate ajunge la partile cele mai inaccesibile.

Ideal pentru toate aplicatiile.CASA: Broasca de siguranta, masini de cusut, utilaje de gradina, instrumente;MASINA: usi, stergatoare , repunere de roti, incuietori. BIROU: mobilier metalic, masini de scris;ATELIER : motoare, instrumente, masinarii, piese de schimb.

Aplicati de la o distanta de 25-30 de cm. , dupa agitarea dozei. Pentru utilizarea canulei trebuie schimbat pulverizatorul standard deja aplicat pentru o aplicatie mai precisa.Recipient sub presiune. A se feri doza de actiunea directa a razelor solare si de expuneri la temperaturi de peste 50 ºC. A nu se gauri doza si a nu se arunca in foc nici dupa golire. A nu se pulveriza spre o flacara sau un corp incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei – FUMATUL INTERZIS. A nu se lasa la indemana copiilor. Nociv prin inhalare. In caz de inghitire , a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul)sau eticheta. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A nu se inspira aerosolii. A nu se arunca la canalizare.In caz de accident , consultati Serviciul Medic de informare Toxicologica: Tel. +34 91 562 04 20. Valabilitate 10 ani de la data fabricatiei.

PORTOFOLIU PRODUSE

Certificare ISO 9001:2008