OPORTUNITATI

SC BARALCHIM SRL este o firma de import si distributie regionala, în domeniul produselor industriale, în special referitoare la: materiale pentru finisaje in constructii, instalatii, intretinere, curatenie si alte dotari pentru locuinte si cladiri.

Firma noastra este interesata în stabilirea de relatii pentru activitati de import si distributie, cu parteneri români si straini, cu scopul de a satisface si aproviziona piata româneasca.
Suntem deasemenea interesati de cooperare pentru productia, asamblarea, ambalarea si distributia de produse industriale si chimice.
Luând în considerare avantajele fiscale sustinute de Guvernul României, aderarea la UE si tendinta generala de relaxare fiscala, firma noastra doreste sa stabileasca relatii de parteneriat cu firme straine interesate.
Daca sunteti interesati în vanzarea/desfacerea productiei firmei dumneavoastra, export si distributie activa pe piata româneasca, în cooperare pentru fabricarea, asamblare si ambalarea de produse, sau aveti propriile dumneavoastra propuneri de colaborare, va rugam nu ezitati sa ne Contactati

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Top PromoKasa.ro