DESPRE NOI

SC BARALCHIM SRL a fost înfiintata la data de 10 martie 1998 si are ca principal obiect de activitate importul si distributia regionala activa de produse metalo-chimice si industriale, în special: solutii, sisteme, unelte, accesorii, echipamente si materiale de constructii pentru: finisaje interioare, exterioare si instalatii in constructii, dotari speciale, intretinere, reparatie si curatenie cladiri.

Compania are un colectiv format din 20 de salariati, cu media de vârsta de 35 ani, al caror scop principal este servirea ireprosabila a clientelei. Compania detine in proprietate, urmatoarele dotari:
- spatii de depozitare, spatii administrative si terenuri de constructie;
- parc auto propriu modern format din: furgoane VW LT.46, camioneta Iveco, autoturisme Logan, Skoda, Renault;
- retea de calculatoare pentru facturare, gestiune, contabilitate si management.

SC BARALCHIM SRL face distributie regionala activa pentru produsele a 30 de furnizori si deserveste circa 600 de clienti, pachetul de produse oferit depasind 2000 de sortimente. Clientela noastra e compusa in special din magazine en-detail, depozite, antreprize de constructii si amenajari interioare, fabricanti de mobila si ambalaje, fabricanti de tamplarie termopan, institutii publice, bugetare etc.

Firma noastra va ofera solutii, sisteme si pachete complete, proiectate sa raspunda si sa satisfaca necesitatile Dvs. in finisaje, instalatii,sanitare, intretinere, reparatii, reabilitare, termo si hidro izolatii si curatenie cladiri.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Top PromoKasa.ro