Compus HidroIzolant Bitum,Cauciuc

  Compus dispersiv bitum-cauciuc hidroizolant pentru acoperiri hidrofobice
  şi pentru lipirea plăcilor din polistiren EPS/XPS (densitate înaltă)

  TYTAN Abizol ST este o dispersie bituminoasă apoasă modificată cu cauciuc pentru lipirea panourilor din polistiren pe substraturi amorsate şi pentru crearea de straturi hidroizolatoare sau rezistente la acţiunea umidităţii. TYTAN Abizol ST este ideal pentru toate suprafeţele cu rugoase, poroase precum şi pentru cele complicate cu multiple denivelari – datorită proprietăţilor tixotropice excelente, produsul aplicat nu curge de pe suprafeţele verticale.
  TYTAN Abizol ST este ideal pentru climatul temperat European – membranele sunt foarte rezistente la fisuri sau crăpături provocate de îngheţ (aşa cum apar la drumurile asfaltate). Straturile de acoperire realizate cu TYTAN Abizol ST sunt foarte etanşe, foarte flexibile şi pot să “absoarbă” şi să “înglobeze” fisuri, crăpături sau asperităţi şi goluri cu dimensiuni de până la 5 mm. TYTAN Abizol ST nu atacă şi nu deteriorează polistirenul extrudat şi sau expandat.
  APLICAŢII

  • Lipirea plăcilor şi panourilor din polistiren EPS/XPS pe suprafeţe din beton si zidarie (pereţi şi sau alte elemente de construcţie).
  • Hidroizolaţii ale partilor de subsol / demisol ale cladirilor (de exemplu sub plăcile, soclurile şi fundaţiile de la cota ±0,00 sau inferioare în subsoluri, garaje, parcaje subterane, demisoluri, fundaţii) – hidroizolaţii uşoare, medii şi grele.
  • Hidroizolaţii sub placajele balcoanelor, logiilor, teraselor circulabile şi pentru terase necirculabile şi hidroizolaţii pentru alte suprafeţe exterioare tip terasă.
  • Hidroizolaţii ale elementelor de construcţii îngropate parţial sau total ale construcţiilor.
  • “Absoarbe” şi “înglobează” fisuri cu dimensiuni de până la 5 mm.
  • Nu curge de pe suprafeţe verticale
  • Nu conţine solvenţi.

  Pregătirea suprafeţelor: Suprafeţele nu trebuie să fie îngheţate sau acoperite cu chiciură, brumă sau cu apă care bălteşte. Curăţaţi praful, asperităţile şi toţi ceilalţi contaminanţi. Îndepărtaţi rugina de pe suprafeţele metalice şi umpleţi toate gaurile, golurile şi crăpăturile cu produse de reparare specifice. Umpleţi crăpăturile, fisurile, spaţiile şi golurile cu mortar de ciment. Reparaţiile punctuale se pot realize cu compus bituminos cu fibre TYTAN APA STOP sau cu mastic cauciuc-bitum TYTAN Abizol G.
  Inainte de toate aplicaţiile folosiţi amorsă/grund TYTAN Disprobit Primer Concentrat (nu folosiţi amorse/grunduri sau primeri pe bază de solvenţi) şi aşteptaţi până la uscarea completă a amorsei.

  Aplicare:

  • Lipirea plăcilor şi panourilor din polistiren: Incepeţi aplicarea de la partea inferioara a fundaţiei sau peretelui de subsol, de la nivelul de contact cu terenul de fundare. Aplicaţi TYTAN Abizol ST punctual (în spot-uri) pe plăci/panouri. Lipiţi plăcile/panourile pe suprafaţa suport şi presaţi-le prin mişcări circulare. Timpul total de întărire a lipirii (atingerea aderenţei finale). Aplicaţi “la rece”.
  • Lucrari generale de hidroizolaţii (fundaţii / terase / acoperisuri etc): Aplicaţi “la rece”. După aplicarea amorsei/grundului TYTAN Disprobit Primer Concentrat şi uscarea completă a acestuia, aplicaţi uniform pasta TYTAN Abizol ST cu ajutorul unei spatule încercând să menţineţi uniformă grosimea stratului (~ 1 mm). Controlaţi grosiimea straturilor aplicate prin intermediul consumului nominal (~1,2 kg/m² pentru un strat). Aplicaţi cel puţin 2 straturi fiecare strat următor perpendicular în raport cu cel anterior. La aplicarea stratului următor, stratul existent trebuie să fie complet uscat (1 strat de 1 mm se usucă/întăreşte în aproximativ 24 de ore la o temperatură de +23ºC).

  Curăţare: Curăţaţi cu apă iar cănd este întărit curăţaţi cu solvenţi organici.
  A nu se utiliza la interiorul clădirilor.

  Durata de depozitare a produsului în ambalajul original, păstrat la temperaturi cuprinse între 5ºC şi +35 ºC într-un spaţiu uscat este de 12 luni de la data fabricaţiei. Feriţi produsul de îngheţ.

  PARAMETRII
  Temperaturile de aplicare+5oC la +35oC
  Culoaremaro-închis
  Grosimea stratuluipână la 2 mm
  Consistenţăsubstanţă / pastă uşor tixotropică
  Timp de de intărire totalăpână la 3 – 5 zile
  Consum – hidroizolare~ 1,2 kg/m² pentru 1 strat
  Consum - lipire punctuală~ 1,0 kg/m² in functie de material si suport
  Nr. de straturi pentru hidroizolareMin. 2,  în funcţie de cerinţe şi de metoda de aplicare

  Datele tehnice şi instrucţiunile de aplicare sunt declarate în condiţii standard de temperatură de +23ºC ± 2ºC şi umiditate de cca. 60%. Temperaturile mai scăzute sau o umiditate mai ridicată pot mări timpul de întărire.
  STANDARDE
  În concordanţă cu cerinţele din norma Poloneză PN-B-24000DN:1997. Produsul are Certificat de Conformitate în concordanţă cu reglementările Centrului Polonez de Cercetare şi Certificare.

  Ambalare: 9 si 18 kg

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro