Compus bituminos, Straturi HidroIzolatoare

  Abizol P: Compus bituminos pentru straturi hidroizolatoare

  Abizol P este un compus bituminos modificat cu cauciuc sintetic şi răşini dezvoltat pentru realizarea hidroizolaţiilor fără rosturi ale suprafeţelor, acoperişurilor şi suprafeţelor sau zonelor construcţiilor aflate în subsol sau sub nivelul solului. Este un produs ideal pentru climatul temperat European – membranele sunt foarte rezistente la fisuri sau crăpături provocate de îngheţ (aşa cum apar la drumurile asfaltate) puternic fixate de suprafeţele suport şi să absoabă parţial deformaţiile şi deplasările suprafeţelor şi microfisurile. Abizol P poate fi aplicat chiar şi pe suprafeţe umede sau uşor umezite
  APLICAŢII

  • Realizarea de straturi hidroizolatoare de tip mediu
  • Lucrări de hidroizolare pe carton bitumat (la terase/acoperişuri)
  • Realizarea de straturi de acoperire hidroizolatoare cu plasă din fibră de sticlă
  • Lucrări de hidroizolare exterioare la fundaţii/ infrastructura clădirilor/construcţiilor
  • Lucrări de hidroizolare exterioare la bazine de apă industriale
  • Lucrări de hidroizolare exterioare la cuve, rezervoare ingropate
  • Protejarea straturilor hidroizolatoare din carton bitumat sau din alte materiale specifice.
  • poate fi aplicat chiar şi pe suprafeţe umede sau uşor umezite
  • crează straturi şi membrane hidroizolatoare elastice
  • rezistă la acizi sau baze în concentraţie redusă

  Pregătirea suprafeţelor: Suprafeţele nu trebuie să fie îngheţate sau acoperite cu chiciură, brumă sau cu apă care bălteşte. Curăţaţi praful, muchiile tăioase şi toţi ceilalţi contaminanţi. Curăţaţi rugina de pe elementele metalice. Umpleţi spaţiile şi aplicaţi pe suprafeţele poroase/rugoase cu mortar de ciment. Trataţi suprafeţele rugoase sau absorbante precum şi cele din beton expuse presiunii apei cu primer Abizol R (nu utilizaţi amorse sau primeri pe bază de apă), lăsaţi primerul să se usuce. La repararea învelitorilor acoperişurilor vechi: înlăturaţi resturile de materiale şi alţi contaminanţi, bulele şi umflăturile tăiaţi-le transversal şi lipiţi-le cu adeziv Abizol KL DM sau cu pastă bituminoasă ranforsată cu fibre APA STOP TYTAN Professional. Umpleţi spaţiile, golurile şi găurile cu mastic cauciuc-bitum Abizol G sau cupastă bituminoasă ranforsată cu fibre APA STOP TYTAN Professional.

  Aplicare: Aplicaţi “la rece”.Înainte de aplicare la temperaturi scăzute, depozitaţi produsul pentru cel puţin 12 ore într-un spaţiu călduros (încălzit). Utilizaţi suportul şi o pensulă pentru aplicare. Aplicaţi următorul strat numai după cel aplicat s-a uscat. 1. Fundaţii, părţi ale subsolurilor, hidroizolaţii sub materialele de placare: Aplicaţi produsul în 2-3 straturi în funcţie nivelul de protecţie dorit (regimul de precipitaţii local). În cazul terenurilor “dificile” (cu posibile deplasări sau alunecări, expunere la mari cantităţi de apă de orice fel) este recomandat să aplicaţi 3 straturi şi să utilizaţi o plasă de armare înglobată între două straturi de hidroizolaţie. 2. Tavanele şi planşeele din beton armat – acoperiţi suprafaţa cu primer Abizol R şi aplicaţi cel puţin 3 straturi de mastic în care înglobaţi 2 straturi de plasă de armare; susţineţi plasa pe elementele verticale pe acoperişuri. Pentru a prelungi durata de viaţă a stratului hidroizolant este recomandat să împrăştiaţi/aplicaţi pe materialul de acoperire nisip în proporţie de câteva procente. 3. Reparaţiile straturilor finale ale acoperişurilor: aplicaţi cel puţin 3 straturi de mastic. Pentru a prelungi durata de viaţă a stratului hidroizolant este recomandat să împrăştiaţi/aplicaţi pe materialul de acoperire nisip.Note: Nu utilizaţi la interiorul clădirilor. Conţine solvenţi organici – a nu se combina cu spumă de polistiren (expandat).

  Curăţare: Curăţaţi cu solvenţi nafta sau cu alţi solvenţi organici.

  ATENTIE! A nu se utiliza la interiorul clădirilor.

  Durata de depozitare a produsului în ambalajul original, păstrat la temperaturi cuprinse între 0ºC şi +30 ºC într-un spaţiu uscat este de 12 luni de la data fabricaţiei. Feriţi produsul de îngheţ.

  PARAMETRII
  Temperaturile de aplicare+5oC la +35oC
  Culoareneagră
  Consistenţăsubstanţă semi-lichidă
  Timp de intărire totalăcirca 12 ore
  Timp iniţial de uscarecirca 6 ore
  Consum la hidroizolare~ 0,5 – 0,7 kg/m² pentru 1 strat
  Nr. de straturi pentru hidroizolare2 – 3,  în funcţie de cerinţe şi de metoda de aplicare

  Datele tehnice şi instrucţiunile de aplicare sunt declarate în condiţii standard de temperatură de +23ºC ± 2ºC şi umiditate de cca. 60%. Temperaturile mai scăzute sau o umiditate mai ridicată pot mări timpul de întărire.
  STANDARDE

  În concordanţă cu cerinţele din norma Poloneză PN-B-24006:1997. Produsul are certificat de conformitate în concordanţă cu normele centrului Polonez pentru Cercetare şi Certificare.Ambalare: 9 si 18 kg

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro