Amorsa Bituminoasa Concentrata

  TYTAN Disprobit Primer Concentrat este o emulsie bituminoasă concentrată în dispersie apoasă, uşor modificată cu cauciuc sintetic şi compuşi asfaltoşi. Este utilizat pentru amorsarea/grunduirea substraturilor şi suprafeţelor pe care vor fi aplicaţi compuşi bituminoşi hidroizolanţi şi/sau carton bitumat
  TYTAN Disprobit Primer Concentrat este ideal pentru climatul temperat European – membranele sunt foarte rezistente la fisuri sau crăpături provocate de îngheţ (aşa cum apar la drumurile asfaltate). Are proprietăţi excelente de penetrare ale substraturilor şi creaza pe suprafeţele pe care este aplicat un strat puternic fixator pentru straturile de hidroizolare ulterioare. TYTAN Disprobit Primer Concentrat crează membrane foarte flexibile, puternic fixate de suprafeţe şi rezistente la apă, la condiţiile atmosferice defavorabile, la acizi şi la baze în concentraţie redusă. Produsul poate fi combinat cu polistirenul extrudat şi sau expandat. TYTAN Disprobit Primer Concentrat se poate folosi pe substraturi uscate sau umede cum sunt betonul, tencuieli din ciment şi/var var, pereţi din beton, caramidă sau din BCA, pavimentele pardoselilor, plăci, tavane şi pereţi (terase, fundaţii etc) din beton, carton bitumat etc.

  APLICAŢII

 • Amorsare / Grunduire inainte de aplicarea TYTAN Disprobit şi TYTAN Abizol ST sau a altor compuşi de hidroizolare bituminoşi în dispersie apoasă.
 • Amorsare / Grunduire inainte de aplicarea / lipirea rolelor de carton bitumat, pentru reparaţii curente şi reparaţii capitale
 • Aplicaţii de hidroizolare uşoare.
  • Penetrează în profunzime suprafeţele
  • Poate fi aplicat chiar şi pe suprafeţe umede sau uşor umezite
  • Fixare puternică pe substraturi.

  Pregătirea suprafeţelor: Suprafeţele nu trebuie să fie îngheţate sau acoperite cu chiciură, brumă sau cu apă care bălteşte. Curăţaţi praful, asperităţile şi toţi ceilalţi contaminanţi. Îndepărtaţi rugina de pe suprafeţele metalice şi umpleţi toate gaurile, golurile şi crăpăturile cu produse de reparare specifice. Noile straturi de vopsea sau tencuială trebuie să fie uscate şi să-şi atingă parametrii de rezistanţă finali în exploatare.
  Aplicare: Aplicaţi “la rece”. Folosiţi pentru aplicare o perie sau un roller / trafalet.

  • Amorsare sub învelişuri bituminoase:
   Diluaţi produsul cu apă în diluţie 1:9 (Primer:Apă). Aplicaţi 1 strat.
  • Amorsare sub carton bitumat aplicat “la cald”:
   Diluaţi produsul cu apă în diluţie 1:4 (Primer:Apă). Aplicaţi 1 strat.
  • Strat hidroizolator uşor:
   Diluaţi produsul cu apă în diluţie 1:1 (Primer:Apă). Aplicaţi 2 – 3 straturi, fiecare nou strat aplicat numai după cel precedent s-a uscat integral.

  Curăţare: Curăţaţi cu apă iar cănd este întărit curăţaţi cu solvenţi organici.

  A nu se utiliza la interiorul clădirilor.

  Durata de depozitare a produsului în ambalajul original, păstrat la temperaturi cuprinse între 5ºC şi +35 ºC într-un spaţiu uscat este de 12 luni de la data fabricaţiei. Feriţi produsul de îngheţ. .

  PARAMETRII
  Temperaturile de aplicare+5°C … +35ºC
  Culoaremaro inchis-neagră
  ConsistenţăDensă, substanţă tixotropică
  Timp de uscare pentru un stratpână la 3 ore
  Consum – amorsare / grunduire0,2-0,3 kg de solutie / m²
  Nr. de straturi – amorsare / grunduire1
  Consum – hidroizolare0,25-0,35 kg de solutie/m² pentru 1 strat
  Nr. de straturi pentru hidroizolare2 – 3, în funcţie de cerinţe şi de metoda de aplicare

  Datele tehnice şi instrucţiunile de aplicare sunt declarate în condiţii standars de temperatură de +23ºC ± 2ºC şi umiditate de cca. 60%. Temperaturile mai scăzute sau o umiditate mai ridicată pot mări timpul de întărire.
  STANDARDE
  În concordanţă cu cerinţele din norma Poloneză PN-B-24620:1997. Produsul are Certificat de Conformitate în concordanţă cu reglementările Centrului Polonez de Cercetare şi Certificare.
  Ambalare: 3 si 5 kg

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro