Agent Anti Mucegai

  Agent anti-mucegai – soluţia eficientă pentru înlăturarea  mucegaiului şi a fungilor.

  • Previne şi acţionează împotriva mucegaiului şi a fungilor.
  • Eficient chiar şi pe pereţi vopsiţi.
  • Poate fi utilizat în interior şi la exterior.

  APLICAŢII: Produsul poate fi utilizat pe pereţi, tencuială şi vopseluri, pe straturi de adeziv şi emulsii. Recomandat pentru locuri cu umiditate ridicată (piscine, băi, spălătorii şi bucătării).

  INSTRUCŢIUNI DE APLICARE:
  METODA 1 – fără înlăturarea vopselurilor şi miceliilor (eficienţă 0,5 l/mp pentru un singur strat)
  Aplicaţi primul strat pe suprafaţa de tratat, prin pulverizare, cu ajutorul unei pensule sau al unei role. Se pot aplica încă două straturi de produs după uscarea primului. Vopsiţi suprafaţa sau lăsaţi-o nefinisată.

  METODA 2 – cu înlăturarea miceliilor (eficienţă 0,2 l/mp pentru un strat). Înlăturaţi stratul de vopsea sau tencuială afectat de mucegai, curăţaţi şi înlăturaţi praful de pe suprafaţă. Aplicaţi primul strat pe suprafaţa de tratat, prin pulverizare, cu ajutorul unei pensule sau al unei role. Aplicaţi încă două straturi de produs după uscarea primului. Aplicaţi un nou strat de tencuială (în cazul înlăturarii celui existent), vopsiţi sau lăsaţi suprafaţa nefinisată.

  DEPOZITARE ŞI TRANSPORT: Depozitaţi şi transportaţi Agentul anti-mucegai Tytan în ambalajul original închis, într-un loc uscat, la temperaturi între +5 şi +30ºC. Reciclaţi în conformitate cu legislaţia în vigoare. Durata de valabilitate – 24 luni.

  Produsul se livreaza la ambalaj de 500 ml (sticla cu pulverizator)

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro