Adeziv pentru Polistiren

  Placofix POLISTIREN este un adeziv destinat lipirii şi şpăcluirii plăcilor de polistiren. Acest adeziv a reuşit, la puţin timp de la lansare, să devină opţiunea nr.1 pentru o categorie însemnată de aplicatori profesionişti din România.

  Placofix POLISTIREN este un adeziv pe bază de ciment Portland, cu o formulă superaditivată, ce-l face compatibil cu orice termosistem.

  Aceeaşi pastă care a fost folosită la lipirea placilor de polistiren poate juca un excelent rol de masă de şpaclu. Odată întinsă, aceasta este un suport ideal pentru finisajele ulterioare. Datorită aditivilor, se obţine o peliculă extrem de flexibilă, rezistentă la deformări  mecanice.

  Se poate aplica atât la interior, cât şi la exterior. Aderenţa foarte mare încă de la începutul aplicării plăcilor de polistiren.

  Datorită timpului lung de întărire a pastei adezive se pot efectua rectificări ulterioare.

  Formula de fabricare îmbogăţită cu raşini şi plastifianţi îi conferă un comportament extrem de fiabil pe orice suport supus deformărilor termice (dilatări şi contractări) şi mecanice (vânturi puternice, cutremure şi trepidaţii).

  PORTOFOLIU PRODUSE

  Certificare ISO 9001:2008

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
  Top PromoKasa.ro